Mantelzorgwoning type 65-80 m2

Model 65-80 m2 is onze middelgrote mantelzorgwoning. U kunt kiezen uit een woonoppervlak tussen de 60 en 75 m2. Maak bijvoorbeeld uw slaapkamer of badkamer iets groter.

Plattegrond-type-01-60-80m2-2048x1155
Mantelzorgwoning 60 - 80 m2 model 02

Ruimere inrichting en lekker veel licht

De mantelzorgwoning bestaat uit een prettige woonkamer om heerlijk te ontspannen, een master bedroom (groter dan model Ameli) die toegang geeft tot de mooie, ruime badkamer. De tweede slaapkamer kunt u natuurlijk ook als werkkamer of bergruimte kunt gebruiken. Model 60 – 80 m2 heeft twee toiletten. U kúnt kiezen voor luxere uitvoeringen van keuken en badkamer. 

De woon- en slaapkamer hebben hoge plafonds. De grote ramen en de openslaande deuren laten veel licht naar binnen. Dat geeft een ruimtelijk en comfortabel gevoel.

Inrichting compleet met badkamer en keuken

De woning bestaat uit een fijne woonkamer waar u heerlijk kunt ontspannen, een master bedroom en een kleinere slaap- of werkkamer (of bergruimte). Badkamer en keuken zijn inbegrepen; u kúnt kiezen voor luxere uitvoeringen. Wij helpen u de juiste keuze te maken. Al onze mantelzorgwoningen hebben een royale plafondhoogte. Dat geeft u een ruimtelijk en comfortabel gevoel in uw woning. 

Afgestemd op uw beperking

Al onze mantelzorgwoningen zijn gebouwd volgens het Bouwbesluit. Binnen zijn ze uitgevoerd volgens de MIVA-regelgeving. Dat betekent: geen drempels en rolstoeltoegankelijk. Uw woning is volledig afgestemd op uw beperking. 

Zeer energiezuinig of zelfs energieneutraal

Voor deze woning adviseren we een watergedragen vloerverwarming. Dit zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte door uw hele woning. We kunnen uw woning voorzien van airco. De woning is gasloos, wat duur leidingwerk scheelt. Houdt u uw energierekening graag zo laag mogelijk? Kies dan voor zonnepanelen of ook voor een warmtepomp. Er zijn allerlei technische mogelijkheden.

Bel voor vrijblijvend advies

Bij het kopen van een mantelzorgwoning gaat u niet over één nacht ijs. Dat begrijpen wij heel goed. Bel ons daarom gerust voor meer informatie.