Zorgunits

Zorgunit park van dichtbij

Zorgunits in de tuin

Heeft u snel een woonoplossing nodig en hoeft nu niet de luxe van een mantelzorgwoning? Kies dan voor een zorgunit. Binnen no-time plaatsen we die bij u in de achtertuin, klaar om prettig te wonen. Een ideale oplossing voor korte of langere periode.

Een kant-en-klare woning voor u

Een zorgunit is een kant-en-klare woning van minimaal 25 m2. U heeft er een woonkamer met pantry, een slaapkamer en een badkamer. De woning is opgebouwd uit een stalen frame en heeft een wandopbouw van hout of sandwichpanelen met goede isolatie ertussen. We zetten de zorgunit in zijn geheel op zijn plek. Een stevige ondergrond van tegels volstaat. 

U zit er warmpjes en comfortabel bij

Neemt u een kleine unit tot 35 m2? Dan kunt u kiezen voor een elektrische kachel, infrarood of een airco voor koelen en verwarmen. Wordt het een grotere zorgunit? Dan adviseren we elektrische vloerverwarming en airco. Grote units vanaf 75 m2 zijn ook leverbaar met watergedragen vloerverwarming en zelfs een energiebesparende warmtepomp. U zit er dus warmpjes en comfortabel bij. De grote ramen laten veel natuurlijk licht naar binnen in uw eigen, fijne woonplek. 

Breid uw woning uit

Het grote voordeel van de zorgunits is, dat ze schakelbaar zijn. Zo krijgt u een grotere woning met meer leefruimte. U kunt onbeperkt uitbreiden. De zorgunits zijn zelfs stapelbaar. Daarmee worden de zorgunits ook een goede oplossing voor zorgorganisaties met een acuut woonruimtegebrek. De units zijn trouwens breed inzetbaar: steeds meer mensen gebruiken ze als thuiskantoor in de achtertuin. 

Zorgunits in H vorm

Voordelen van zorgunits

  • Complete woning (woonkamer, slaapkamer en badkamer)
  • Snelle levering
  • Units zijn koppelbaar voor meer leefruimte 
  • Uitstekende warmte-isolatie
  • Ook een oplossing voor zorgoplossingen