OVER ONS

Zorgwoning Camila

Over FR Modulair

Ieder mens woont graag zo lang mogelijk thuis. U kent de buurt en de mensen. Uw huis voelt vertrouwd; er ligt een hele geschiedenis. Maar uw eigen huis kan een obstakel worden. Het is te groot om te onderhouden. Het traplopen wordt lastig. De badkamer wordt onveilig. En die grote tuin kunt u niet meer zelf bijhouden. Maar u wilt hier écht niet weg. Dan kan een mantelzorgwoning op eigen terrein een ideale oplossing zijn. U verkoopt uw huis aan uw zoon of dochter. Zo zijn ze altijd dichtbij, ook voor zorg en ondersteuning. Afijn, daarover denkt FR Modulair met u mee. 

Een mantelzorgwoning in uw eigen tuin

FR Modulair is het bedrijf van Flip Rademaker. Uit ervaringen in zijn directe omgeving weet hij dat gezondheid niet vanzelfsprekend is. En dat uw eigen huis op een gegeven moment misschien niet meer passend is, vanwege ziekte, beperking of ouderdom. Veel mensen denken dan al gauw aan verhuizen. Maar vaak is een mantelzorgwoning een betere oplossing. Zeker in deze overspannen woningmarkt, waarin woningen schaars en peperduur zijn. Een mantelzorgwoning is vaak voordeliger. En fijner, want u blijft wonen in uw eigen, dierbare omgeving.  

Flip Rademaker

Bel voor vrijblijvend advies

Bij het kopen van een mantelzorgwoning gaat u niet over één nacht ijs. Dat begrijpen wij heel goed. Bel ons daarom gerust voor meer informatie. 

"Onderweg naar circulair 2050"

Mantelzorgwoning 01 Type 60-80m2
Circulair bouwen begint bij FR Modulair.

Bij FR Modulair wordt gewerkt aan innovatie op het gebied van bouw. Door te innoveren streven wij naar maximale woongenot, tegen de beste prijs. 

Zo maken wij wonen voor iedereen bereikbaar.

Waarom circulair bouwen?

Circulair bouwen is de toekomst. Letterlijk, want in 2050 wil de Nederlandse overheid dat de bouweconomie volledig circulair is. We zien een stijgende vraag naar circulair bouwen. De circulaire economie gaat de komende jaren een steeds grote impact hebben, zowel op de bouw als het ontwerp van nieuw vastgoed.