Mantelzorgwoning type 80-100 m2

Model type 80-100 m2 is onze grootste mantelzorgwoning. U kunt kiezen uit een woonoppervlak tussen de 80 en 100 m2. Een royale woning waar u alle ruimte heeft!

Plattegrond-type-01-80-100m2-2048x1155_v2
Zorgwoning Camila

Indeling naar wens

De woon- en slaapkamer hebben hoge plafonds. De grote ramen en de openslaande deuren laten veel licht naar binnen. Dat geeft een aangenaam huiselijk gevoel.

Inrichting compleet met badkamer en keuken

De woning bestaat uit een fijne woonkamer waar u heerlijk kunt ontspannen, een master bedroom en een kleinere slaap- of werkkamer (of bergruimte). Badkamer en keuken zijn inbegrepen; u kúnt kiezen voor luxere uitvoeringen. Wij helpen u de juiste keuze te maken. Al onze mantelzorgwoningen hebben een royale plafondhoogte. Dat geeft u een ruimtelijk en comfortabel gevoel in uw woning. 

Afgestemd op uw beperking

Al onze mantelzorgwoningen zijn gebouwd volgens het Bouwbesluit. Binnen zijn ze uitgevoerd volgens de MIVA-regelgeving. Dat betekent: geen drempels en rolstoeltoegankelijk. Uw woning is volledig afgestemd op uw beperking. 

Zeer energiezuinig of zelfs energieneutraal

Voor deze woning adviseren we een watergedragen vloerverwarming. Dit zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte door uw hele woning. We kunnen uw woning voorzien van airco. De woning is gasloos, wat duur leidingwerk scheelt. Houdt u uw energierekening graag zo laag mogelijk? Kies dan voor zonnepanelen of ook voor een warmtepomp. Er zijn allerlei technische mogelijkheden.

Bel voor vrijblijvend advies

Bij het kopen van een mantelzorgwoning gaat u niet over één nacht ijs. Dat begrijpen wij heel goed. Bel ons daarom gerust voor meer informatie.