Mantelzorgwoning type 45-65 m2

Model 45-65 m2 is onze meest compacte mantelzorg-woning. U kunt kiezen uit een woonoppervlak tussen de 55 en 65 m2. Maak bijvoorbeeld uw slaapkamer of badkamer iets groter.

Plattegrond-type-01-45-65m2-2048x1155_v2

Inrichting compleet met badkamer en keuken

De woning bestaat uit een fijne woonkamer waar u heerlijk kunt ontspannen, een master bedroom en een kleinere slaap- of werkkamer (of bergruimte). Badkamer en keuken zijn inbegrepen; u kúnt kiezen voor luxere uitvoeringen. Wij helpen u de juiste keuze te maken. Al onze mantelzorgwoningen hebben een royale plafondhoogte. Dat geeft u een ruimtelijk en comfortabel gevoel in uw woning. 

Afgestemd op uw beperking

Al onze mantelzorgwoningen zijn gebouwd volgens het Bouwbesluit. Binnen zijn ze uitgevoerd volgens de MIVA-regelgeving. Dat betekent: geen drempels en rolstoeltoegankelijk. Uw woning is volledig afgestemd op uw beperking. 

Zeer energiezuinig of zelfs energieneutraal

Standaard is elke Ameli mantelzorgwoning voorzien van elektrische vloerverwarming, eventueel in combinatie met airco. De woning is gasloos, wat duur leidingwerk scheelt. Houdt u uw energierekening graag zo laag mogelijk? Kies dan voor zonnepanelen of ook voor een warmtepomp. We adviseren u daarover. 

Bel voor vrijblijvend advies

Bij het kopen van een mantelzorgwoning gaat u niet over één nacht ijs. Dat begrijpen wij heel goed. Bel ons daarom gerust voor meer informatie.